TÄVLING

Vinnaren av frukostkitet från www.lchfklubben.se

tävling lchfklubben

Heeej kära läsare!

Vill först bara säga WOOOW va många som var med i denna tävling!!! 239 (!!!) personer som vart med och tävlat… Tusen tack 😀 Så himla kul!

Den lyckliga vinnaren av detta underbara frukostkit från bästa LCHFklubben är………….

Maria
Okt 18, 2014 @ 08:01:50

”Självklart är jag med och tävlar! :D Hoppas… hoppas….”

Ett STORT grattis till Maria! Du kommer att få ett mail av mig :)

Puss och kram till alla underbara människor som vart med och tävlat!

 

TÄVLING – Frukostkit från LCHFklubben.se

tävling lchfklubben

NUUU är det dags för en tävling, och en väldigt grym sådan om ni frågar mig! 😀

I samarbete med bästa LCHFklubben tävlar jag nu ut ett ”frukostkit” som innehåller:

För att delta i tävlingen: Lämna en kommentar i detta inlägg där du skriver att du är med och tävlar!

Tävlingen pågår fram till den 19:e oktober kl 20:00 då jag kommer att dra en vinnare!

Lycka till och kramar till er! :D

Vinnaren av One Whey Isolate French Vanilla från Fitnessguru

one-whey-isolate-french-vanilla

Hej på er!

Dags att avslöja vinnaren av detta underbara proteinpulver från Fitnessguru! 61 personer som var med och tävla! Helt sjukt 😀 Och det var såklart väääldigt svårt att utse en vinnare.. Jag valde ut ett tiotal och lottade, eftersom det var så svårt!!!

Vinnaren är…………………

Jennie med kommentaren:

Att få vinna finessgurus proteinpulver skulle vara en sådan stor grej för mig. Jag håller på att försöka gå upp i vikt (inte ner i vikt som är det enda man kan läsa om i alla tidningar) ett sätt att göra det är att tillföra extra kalorier i min kost, ett perfekt sätt att göra det är att ha extra proteinshaker med ett riktigt gott och lättdrucket protein. Även ett gott protein man kan tillföra ex i yoghurten eller i pankakorna för att få lite god smak och extra energi :) För samtidigt om jag vil gå upp i vikt så äter jag Lchf för att det fungerar allra bäst för min mage, ett protein helt utan kolhydrater som också smakar så sjukt gott skulle vara bäst att vinna. Jag har prövat det tidigare i såna provpåsar som fitnessguru erbjuder men har som en fattig student inte råd att lägga pengar på proteinpulver av denna kvalite och prisklass :/ Förresten tack för en bra blogg och instagram. Du har ofta så inspirerande recept på din blogg och jag har prövat flera av dina goda recept.

Ett JÄTTESTORT tack till alla som deltog i tävlingen! Jag önskar att alla kunde vinna…trust me! Det är ni värda! :)

Puss och massa kramar till er alla. Hoppas på att kunna hålla i fler grymma tävlingar!

LCHF Vanilla White Chocolate Protein Pancakes

pancakes 1

Hej på er!

Här ser ni min helt fantastiskt goda frukost – Vanilla White Chocolate protein pancakes 😀 Jag använde proteinpulver från Fitnessguru och ni hittar det HÄR eller HÄR! Glöm inte att vara med i min tävling där du kan vinna ett helt underbart proteinpulver från just Fitnessguru, värde 299:-! Och här kommer receptet:

8-10 plättar

Gör så här: Vispa ihop allt till en smet. Låt stå i 5 minuter och stek sedan i kokosfett!

English:

8-10 mini pancakes

Instructions: Mix all ingredients into a batter. Leave to swell for 5 minutes. Fry in coconut oil!

Enjoy!

pancakes 2

TÄVLING – Proteinpulver French Vanilla från Fitnessguru

one-whey-isolate-french-vanilla

Här kommer nu en GRYM tävling i samarbete med Fitnessguru! 😀 Jag har nämligen fått äran att tävla ut ett av deras godaste proteinpulver – French Vanilla!

One Whey® Isolate är vårt oslagbara protein sett till näringsvärden samt smak. Genom en avancerad filtreringsprocess produceras ett mycket rent protein samtidigt som laktos, kolhydrater och fett helt elimineras. One Whey® Isolate är perfekt för dig som vill ha bästa möjliga resultat av din kost & träning och bara accepterar det bästa när det kommer till din kost.

Mixa dig en proteindrink eller varför inte använda i bakningen? 😀 Mums! Helt fritt från kolhydrater så det passar även LCHFare!

För att delta i tävlingen: Lämna en kommentar i detta inlägg där du motiverar varför just Du ska vinna!

Tävlingen pågår fram till den 10:e juli kl 20:00 då jag kommer att utse en vinnare!

Lycka till och kramar till er! :D

Vinnaren av Bara Bär från Finnerödja!

bara bär

Vinnaren är…..

Anna med kommentaren ”Mitt favoritbär är blåbär. Och jag säger som min dotter: (3år) Jag längtar till sommaren för då finns det blåbär,vinbär och hallon. Alla de är hennes favoriter!

Grattis säger vi till Anna och ett stort tack till alla som deltog! (Sorry för att dragningen av vinnaren dröjde en dag..) 😉

Puss och kramar

TÄVLING – Bara Bär från Finnerödja

bara bär

Nu är det dags för en tävling! Det var änna längesedan, eller hur? 😉 Denna gången tävlar jag ut Bara Bär från Finnerödja – 1 av varje smak, dvs dessa på bilden!

Bara Bär med frukt är precis som det låter. Varsamt behandlat, helt fritt från tillsatser för att du ska få en riktig bärupplevelse. Med Bara Bär smaksätter du enkelt din egen fil, yoghurt eller gröt. Den passar lika bra till pannkakor, smoothies, bakverk, desserter, i matlagning eller bara toppa en smörgås bredd med färskost.

För att delta i tävlingen: Lämna en kommentar i detta inlägg där du svarar på frågan: Vilket är ditt favoritbär?

Tävlingen pågår fram till den 16:e april kl 20:00 då jag kommer att dra EN vinnare!

Lycka till och kramar till er! :D

Vinnarna av armbanden från www.itemsbyjohanna.se

tävling

Hej!

Nu är tävlingen avslutad och de tre vinnarna är lottade… De som har vunnit ett underbart hjärtarmband från ItemsByJohanna (lagom till Alla Hjärtans Dag) är…

Sandra B med kommentaren ”Jag älskar min sambo mest i världen! Vi har varit tillsammans i sex år (vi blev tillsammans första året på gymnasiet) och han har stått ut med mig under tiden jag pluggat till förskollärare och inte haft så mkt av varken pengar eller tid. Men för tre veckor sen tog vi examen så nu kan jag äntligen skämma bort honom igen med min tid!

Sofia med kommentaren ”Svaret på den frågan blir min mamma. Utan henne hade jag gått under i samband med att jag blev rånad för ett år sedan! Utan henne hade jag inte varit den jag är idag. Hon ställer upp i vårt och torrt 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan sant 365 dagar om året. Hon är min sannagötebild i livet oavsett om det gäller kläder, stil, inredning eller livsstil.

Angelica Ågren med kommentaren ”Jag älskar såklart mina barn mest i hela världen. Utöver dem så älskar jag min syster mest. Hon är fantastisk människa och den som alltid får mig att skratta. Jag litar på henne till hundra procent och jag vet att hon alltid finns där oavsett. Vår relation är otroligt viktig för mig och utan henne hade livet varit så mycket mer grått. Det finns ingen bättre vän än en syster och det finns ingen bättre syster än hon.

Ett STORT grattis till er tjejer! Ni kommer att få ett mail av mig. Även ett STORT tack till alla som deltog! Era motiveringar var ju helt fantastiska och jag önskar att alla kunde vinna…

Puss och kramar till er! 😀

Bildkälla

TÄVLING – Armband från www.itemsbyjohanna.se

16110575-origpic-024bc2

Hej på er!

Dags för en väldigt kärleksfull tävling! Det gillar ni va? Alla Hjärtans Dag närmar sig, och vad passar bättre än en tävling där jag lottar ut TRE hjärtarmband? 😀

Guldpläterad armring med ett sött hjärta. Bär armbandet som en påminnelse att hålla cirkeln positiv och kärleksfull!

För att delta i tävlingen: Lämna en kommentar i detta inlägg där du skriver vem/vad du älskar mest i hela världen!

Tävlingen pågår fram till den 10:e februari kl 16 då jag kommer att lotta ut TRE vinnare!

Lycka till och kramar till er! :D PS. Armbandet kostar 39:- istället för 79:- till Alla Hjärtans Dag!

16110575-origpic-585ea3