När ska folk slappna av?

  
Har ni läst detta?

Jag tycker det är löjligt… När ska folk slappna av?! Om man sitter med telefonen 24/7 och inte ägnar sitt barn någon uppmärksamhet ALLS, då förstår jag varningen. Men om man kollar sin mail eller Facebook eller Instagram i 10 minuter eller inte ens det någon gång under dygnets alla måltider (amning eller ersättning) så spelar det nog ingen större roll. Jag tror verkligen inte det. Ibland är det ju enda stunden på dagen som man över huvud taget hinner göra något annat än att prata med sitt barn, trösta sitt barn eller byta blöja på sitt barn, så passa på att kolla telefonen, kolla på lite Hem till gården eller vad som helst. Jag tror att det finns betydligt värre saker man kan utsätta sitt barn för.

Ellie sitter till och med i mitt knä ibland och tittar på Walking Dead med mig. Vad säger ni om det?

Ha det gött!